Recreational Space:the Courtyard by Nischal Abhaykumar

Nischal Abhaykumar Illustrates The The Courtyard Recreational Space

Nischal Abhaykumar, the lead designer of the awarded project The Courtyard - Recreational Space by Nischal Abhaykumar spells out, The Courtyard is located on a busy street in central Bangalore. It is a community space that enables various workshops and showcase for local brands, art performances and social gatherings. It also has a café and acts as a dedicated space for people to associate with diverse art forms. The entire space is an amalgamation of two buildings that belong to two different eras, separated by a connecting courtyard. This project sees the refurbishing of an existing space and introduction of an additional structure in order to elevate its purpose..

Recreational Space:the Courtyard by Nischal Abhaykumar Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=76233

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to List Designers homepage.

Design Awards
Copyright © 2010 - 2019 List Designers - listdesigners.com - All Articles