Award Winning Qin Service Center Service Center

Chin-Feng Wu & Chih-Sheng Fan Designs The Qin Service Center Service Center

Chin-Feng Wu & Chih-Sheng Fan, the creator of the displayed project Chin-Feng Wu & Chih-Sheng Fan's Qin Service Center Service Center spells out, Two natural elements take the main roles of the project. In the reception area, the overlapping and changeable features of clouds are re-interpreted. The wall-to-ceiling panels inspired by the clouds give the stone wall a cloud-wreathed effect. The contrast of colors and texture gives rise to their own secret rhythms. In the meeting area, the zigzag and extendable features of sound waves are applied, and bring out the innovation of the three-dimensional partitions. Gaps were deliberately left in the wooden walls to introduce slivers of light that forms a warm and serene space as well..

Award Winning Qin Service Center Service Center Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=37005

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to List Designers homepage.

Design Award
Copyright © 2010 - 2018 List Designers - listdesigners.com - All Articles