Award Winning Daebong-Dong Commercial Skip Floor Commercial Cafe

Junghee Lee Creates The Daebong-Dong Commercial Skip Floor Commercial Cafe

Junghee Lee, the creative mind behind the award winning project Award Winning Daebong-dong Commercial Skip Floor Commercial Cafe illustrates, Junghee Lee tried to divide a large floor space into several small spaces. For this purpose, the architect set the basic direction as a skip floor, and it is a two-story building, but it actually became a space of four floors up to the outside deck on the roof. On the same floor, exposed concrete wall was exposed in the middle and divided it into two parts again. The floor and ceiling finish produces contrasting effects. in addition, by installing a skylight, natural light enters the room during the daytime..

Award Winning Daebong-Dong Commercial Skip Floor Commercial Cafe Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=64476

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to List Designers homepage.

PR HOW
Copyright © 2010 - 2018 List Designers - listdesigners.com - All Articles