Award Winning The House of Light Residence

Shi-Zhe Luo Demonstrates The The House of Light Residence

Shi-Zhe Luo, the author of the displayed design The House of Light by Shi-Zhe Luo explicates, The staircases with steel structure are decorated along the walls upward between the living and dining room. Due to a number of glass furnished on the first floor, the residence enjoys the comfort from sufficient sunlight. Additionally, the second and roof decorated with large glass fill the residence with lukewarm temperature of daylight as well. .

Award Winning The House of Light Residence Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=63683

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to List Designers homepage.

PR HOW
Copyright © 2010 - 2018 List Designers - listdesigners.com - All Articles