House by Masahiko Sato

Masahiko Sato Reveals The M4-House House

Masahiko Sato , the project leader of the awarded design M4-House - House by Masahiko Sato explains, M4-house [overlapping house] was built in peaceful countryside of Higashisonogi area in Nagazaki .Appearance has four differences in level that creates a sense of rhythm by pasting red cedar material to black siding frames. It makes people feel warm and friendly by harmonizing architecture and surrounding environment. Colonnades of red cedar give a sense of rhythm to living & dining room. In day time, the sunlight going through leaves from atrium makes living & dining room very friendly and harmony. When night falls, indirect light in handrail of stairs make the space beautiful and gentle. .

House by Masahiko Sato Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=50225

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to List Designers homepage.

Design Contest
Copyright © 2010 - 2017 List Designers - listdesigners.com - All Articles